Νέο «μέτωπο» για το Βαγγέλη Λαμπάκη, μετά τις επιθέσεις στον Άκη Γεροντόπουλο

Δημότες Αλεξανδρούπολης | 5:04 π.μ. | 0 σχόλια


   Ένα δημοσίευμα στο alexpolisonline άναψε τα αίματα και ακολούθησε ιδιαίτερης ομορφιάς σχολιασμός.
   Απ’ όσο καταλάβαμε, κονταροχτυπιούνται συνεργάτες του Υφυπουργού Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλου από τη μία πλευρά και συνεργάτες του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη από την άλλη.
   Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από τα σχόλια, εκ των οποίων ορισμένα έχουν πολύ ενδιαφέρον.
   Ολόκληρο το δημοσίευμα και τα σχόλια στη διεύθυνση: 
http://alexpolisonline.blogspot.com/2013/08/o-gerontopoulos-egainiase-to-mouseio-tou-kemal-atatourk.html

   Προς το παρόν πάρτε μια μικρή γεύση (με την ορθογραφία και τη σύνταξη που έχουν τα πρωτότυπα):

---Καραγκιοζάκο πληρωμένε μετά από 10 χρόνια ανεβάζεις δημοσιευμα για τον Γεροντόπουλο, τον μόνο πολιτικό της Θρακης που δεν έχει πατήσει το πόδι στο Τουρκικό Προξενείο από το 1960 και το κάνεις με γελοίο τρόπο για να τον χτυπήσεις;; Ούτε τα αρχίδια να βάλεις όλες τις δηλώσεις του και να μη περάσεις τα δικά σου νοήματα ε; Ρώτα τον αφέντη σου πόσο μάγκα τον κάνει ο Γεροντόπουλος κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα για ρουσφέτια σε υπουργικά γραφεία και μετά έρχεται πάνω να σου δώσει Δελτία Τύπου θριαμβευτικά να ανεβάσεις.. Ντροπή σου τσατσόνι αχάριστο

---12:14 π.μ. Πόσο καραγκιόζης είσαι........
Γιατί είναι υποχρεωμένοι να δημοσιεύουν τα γελοία δελτία τύπου του αθλητικογράφου σου?????
Ότι πήρες τηλέφωνο τον αρχιεπίσκοπο της Αφρικής??????????
Ακόμα και το να βοηθάς τον τόπο σου ρουσφέτι το βλέπεις τελειωμένε Μαυρογιαλούρε.....

---Προς τον 12:37 π.μ.
Αχ βρε τσιράκι αν ανοίξω το στόμα δεν σε ξεπλένει κανένας.. ούτε τον αφέντη σου.
Εύχομαι σύντομα που δεν θα χεις εργοδότη να μην ξαναγλύψεις σε μέρος που κατούρησες.
Γεροντόπουλε μη μασάς από αχάριστα σκουπίδια. Καιρός για ανθρώπους με αξίες.

---Κύριε διαχειριστά του συγκεκριμένου blog
Η εμπάθεια σας απέναντι στον κ.Γεροντόπουλο έγινε πλέον αντιληπτή και από μικρά παιδιά. Είναι δυνατόν να μην έχετε δημοσιεύσει τόσο καιρό την παραμικρή είδηση γι' αυτόν και μάλιστα ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΕΖΙΝΟΓΛΟΥ, η οποία κυριάρχησε και στο διαδίκτυο όλης της Ελλάδας και να κάνετε ανάρτηση σήμερα ενός δημοσιεύματος που προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για τον πρώτο σε ψήφους του νομού βουλευτή και Υφυπουργό Εξωτερικών; Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι εκεί εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση, αφού αυτό το διάστημα εκτελεί χρέη υπουργεύοντα λόγω απουσίας του κ.Βενιζέλου. 
Δεν σας λέω να σεβαστείτε την δημοσιογραφική δεοντολογία, γιατί είναι φανερό ότι με αυτή δεν έχετε καμιά σχέση. Να λειτουργείτε τουλάχιστον ως σωστός blogger και όχι ως υπηρέτης συγκεκριμένων συμφερόντων. Εκθέτετε πάντως με αυτή την τακτική όχι μόνο τον δήμαρχο Λαμπάκη που σας έχει κοντά του (το έχουν καταλάβει και οι... πέτρες από να δελτία Τύπου και τα βιντεάκια που "ανεβάζετε"), αλλά και τον επικεφαλής της ΝΟΔΕ. Ξέρετε εσείς για ποιο λόγο.

---Η κ. Μακρίδου (αν είναι πραγματικό το όνομα) μεταξύ κάποιων σωστών παρατηρήσεων,αναφέρεται πέραν των άλλων και στον επικεφαλής της ΝΟΔΕ. Από όσο γνωρίζω ο συγκεκριμένος είναι θερμός πολιτικός φίλος του Άκη και δεν το κρύβει. Άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζουμε; Και ποια η σχέση του με το blog; Αντιθέτως για τον Λαμπάκη είναι ολοφάνερη η σχέση με το blog.

---Διαχειριστή, απάντησες όντως πολύ όμορφα. Γι αυτό σε ρωτούμε. Παλια εβγαζες τις απ ευθείας αναθέσεις του Δημάρχου σου με καυστικούς δικούς σου σχολιασμούς. Τωρα γιατί δεν μπαίνεις στο διαυγεια να μας σχολιάσεις τις νέες απ ευθείας αναθεσούλες;
Κάποιος το απαγορέυει μάλλον. 
Για προσπάθησε λίγο. Θα σε βοηθήσουμε.

Κατηγορίες :


0 σχόλια